Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Onur Saylak-Tuba Büyüküstün çiftinden yeni film

Bazen öyle bir cümleye rastlarız ki bir kitapta, o tek cümleden koca bir film olur. Yeraltı edebiyatının başarılı yazarı Hakan Günday'ın 'Daha' adlı romanı beyazperdeye uyarlanıyor. Filmin hem başrolünde, hem de yönetmen koltuğunda Onur Saylak bulunuyor. Filmde Saylak'a, Afgan bir mülteci olarak karşımıza çıkacak olan eşi Tuba Büyüküstün de eşlik ediyor. Çekimleri Antalya'daki Kumluca Mavikent'te gerçekleşen filmde Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün çiftinin yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan, Erkan Avcı, Selim Bayraktar, Pervin Bağdat, Selen Öztürk gibi oyuncular yer alıyor. Filmde, kitapta olduğu gibi kaçak göçmenler üzerinden büyük bir insanlık dramı anlatılıyor. Ancak roman kaçak göçmenlerin değil; henüz 9 yaşındaki bir çocuğun, insan kaçakçısı bir babanın yanında yetişen 'Gaza'nın öyküsü. Hakan Günday kitaplarını okurken insan yazarın toplumla ve yaşamla kavgalı bu kahramanlarından biri olmak istiyor. Eminim filmi izlerken de hepimiz 'Gaza' olmak isteyeceğiz. Kitap beyazperdeye nasıl yansıyacak acaba, merakla bekliyoruz.

SETTE TUBA'YA ÖZEL SANDALYE
'Daha' filminin çekimleri sıcak havalara rağmen çok eğlenceli geçiyor. Geçtiğimiz günlerde çekilen bir futbol maçı sahnesinde Mavikentliler de filme dahil oldu. Sette Tuba Büyüküstün için hazırlanan yönetmen koltuğu dikkat çekiyor. Eşi Onur Saylak'ın yönetmen koltuğunun yanında Tuba Büyüküstün'ün yönetmen koltuğu da yer alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA